fbpx

 

Der er ingen tvivl om, at Sticks’n’Sushi hører til mine favoritter. Jeg er begejstret for den mad, man kan købe i kædens restauranter. Og jeg er ikke mindre begejstret for den service, som ledsager maden. I flere omgange har jeg interviewet SnS’ grundlægger og CEO Kim Rahbek. Og for nylig var vi så heldige, at Kim stillede op og fortalte hans og SnS’ historie på et af vores kurser i servicedesign. I forbindelse med Kims foredrag viste han nogle film, som er med til forklare, hvad SnS står for, hvilke holdninger man har etc. Denne “taxa-film” er jeg slemt begejstret for – fordi den er med til at understrege, hvor lidt der skal til. Eller hvor lidt man behøver at gøre for at gøre en forskel.

SDIs nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks adgang til at downloade e-udgaven af ”Kunderejsen” – 84 sider om kortlægning, design og implementering af kunderejser.

 

Du er nu tilmeldt