fbpx

En tanke om ““Der bør ryddes op…”

  1. Marianne siger:

    Jeg er ret glad for taxa apps, hvor man kan bestille en taxa, og så ved den præcis hvor man er, og man kan se hvor meget det koster at komme fra A til B. Det er en super god service, som minder lidt om det man oplever i udlandet, når man bestiller Uber. Forskellen er bare at man kan rate chaufføren med Uber. Det kan man ikke på taxa apps. Måske ville det være en ide for taxa branchen at indføre dette. Jeg vil dog også sige, at jeg kørte en del med taxa for et par år siden mens jeg gik med krykker. Jeg fik nogle virkelig gode snakke med taxichauffører på vej ind med morgentrafikken. De var meget venlige, og jeg havde ingen dårlige oplevelser gennem de 5 uger det stod på. Jeg spurgte ind til deres arbejdsvilkår, og var chokeret over at høre hvor lange vagter de har, og hvor få fridage. Måske kan dette være medvirkende til en til tider “kort lunte”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SDIs nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks adgang til at downloade e-udgaven af ”Kunderejsen” – 84 sider om kortlægning, design og implementering af kunderejser.

 

Du er nu tilmeldt