fbpx
Mette Mikkelsen

Mette Mikkelsen er indtrådt som partner i Service Design Institute (SDI).

Gennem de seneste 3-4 år har Mette været tilknyttet SDI i forskellige sammenhænge. Hun har løst en række forskellige opgaver og f.eks. været en central underviser og facilitator i SDIs kurser i servicedesign, masterclasses etc. Nu er Mette blevet en fast del af instituttet. Hun tiltræder som kreativ direktør og indtræder samtidig som partner i SDI. Instituttet har herefter to ejere: Mette Mikkelsen og Søren Bechmann.

I forbindelse med at Mette Mikkelsen er indtrådt som partner udtaler Søren Bechmann:

– Jeg er voldsomt begejstret for, at Mette nu er en fast og central del af vores institut. Mette er indiskutabelt den dygtigste designer, jeg kender. Hun har en imponerende track record og har løst en lang række store og små designopgaver i ind- og udland. Det kommer i høj grad til at styrke SDI. Vi bliver både i stand til at løse anderledes og større opgaver.

– Udover at vi har arbejdet tæt sammen de senere år og på den måde har lært hinanden godt at kende, har vi jo gennem det seneste års tid skrevet en bog sammen. Jeg er overbevist om, at det er den ultimative trykprøve af et samarbejde; kan man skrive en bog sammen, skal der en her del til, før vi river hovederne af hinanden.

Om Mette

Mette er uddannet designer og har siden 1990 arbejdet med design i private og offentlige sammenhænge, fra den første spæde idé til den implementerede løsning. Hun har været leder af design- og innovationsprojekter i ind- og udland, hvor hun har tilbudt virksomheder og organisationer viden og værktøjer til at styrke deres innovationspotentiale og udvikle bedre produkter, services og interne processer. Mette er endvidere en erfaren rådgiver og underviser, der har udviklet undervisningsmateriale til ledere, medarbejdere og studerende med vidt forskellige forudsætninger, akademisk og personligt. Hun har været prorektor ved Designskolen i Kolding og er i dag knyttet til Designskolen som adjungeret professor. Hun fungerer endvidere som mentor i Dansk Designcenters mentorkorps.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SDIs nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks adgang til at downloade e-udgaven af ”Kunderejsen” – 84 sider om kortlægning, design og implementering af kunderejser.

 

Du er nu tilmeldt