Jeg er igang med at skrive en ny bog. Den kommer til at handle om kunde- og brugerrejsen. Og tanken har været at skrive en let tilgængelig håndbog og guide til dig, der hurtigt vil gang med at kortlægge, forbedre og implementere kunde- og brugerrejser. Bogen er et stykke hen ad vejen en videreudvikling af “Kunderejsen – de første skridt”, som udkom i 2016 og endte med at blive trykt i mere end 10.000 eksemplarer. Bogen er fyldt med konkrete anvisninger, tips, cases, tjeklister og gode råd. Og på den måde er bogen et indkog af mange års erfaring, hvor jeg har hjulpet en lang række organisationer – private og offentlige, store og små – med at kortlægge eksisterende rejser, forbedre dem, udvikle nye og ikke mindst implementere og skabe forandring.

Målgruppe

Kunde- og brugerrejsen finder man i mange forskellige sammenhænge. Der er udadvendte rejser rettet mod netop kunder og brugere – og borgere, medlemmer, patienter, pårørende og så videre. Og der er indadvendte rejser rettet mod medarbejdere, kollegaer, interessenter, samarbejdspartnere, leverandører etc. Derfor er denne bog skrevet med en forholdsvis bred målgruppe. Den henvender sig både til private og offentlige organisationer – og til små og store organisationer. Lidt mere specifikt henvender bogen sig til personer med interesse for bruger- og kundeoplevelser, customer experience, marketing, service og f.eks. servicedesign. I den offentlige sektor henvender bogen sig til ledere, konsulenter, projektledere, kommunikationsmedarbejdere, medarbejdere i forretningsudvikling, borgerservice, erhvervsservice etc. Og i den private sektor henvender bogen sig til medarbejdere i f.eks. marketing, kommunikation og forretningsudvikling.