Account Handling 1.0

I 2008 udgav Søren Bechmann “Account Handling 1.0″ som e-bog.

Der er tale om en bog om projektledelse og den er resultatet af Sørens egne erfaringer fra reklambranchen samt en lang række samtaler med såvel reklamebureauer som annoncører om projektledelse.

Bogen vover den påstand, at god projektledelse kan medvirke til god kvalitet, gode løsninger, færre fejl, god økonomi og dermed – i sidste ende – til tilfredse, glade og loyale kunder.

– Salget af bogen er indtil videre stoppet

Bogen sigter mod disse målgrupper

Er en lærebog især henvendt til studerende på markedsføringsøkonom-uddannelsen. Bogen beskæftiger sig med den praktiske planlægning og gennemførelse af kommunikations-kampagner.

– Om bogen “Kampagner” af Søren Bechmann

Kampagner

Af Søren Bechmann

Salget af bogen er indtil videre stoppet 

Boganmeldelser

“… en naturlig arvtager til Richard Normanns bog om Service Management fra 1984. Der gik således 25 år, til der var en værdig arvtager til den bog, som satte standarden for service- begrebet. … velskrevet … fremragende …”

Henrik Ørholst, Jyllands-Posten, 07.02.2010 om “Servicedesign

“… hører hjemme i hænderne på en bred skare af beslutningstagere i forretnings-Danmark. Bogen er på mange måder en gave til praktikeren, der gerne vil have en hurtig opgradering af værktøjskassen …”

Lars Ramme Nielsen, Børsen, 13.03.2012 om “Service er marketing

“… burde være obligatorisk læsning for alle, der har ansvaret for kontakt til kunderne.” og ”… de to forfattere har fat i et overset område inden for salg, marketing og service. Et område som bør fylde mere, end det gør …”

Henrik Ørholst, Børsen, 12.11.2014 om “Gør kunden god igen

Få ”Kunderejsen” som e-bog – helt gratis

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks adgang til at downloade e-udgaven af ”Kunderejsen” – 84 sider om kortlægning, design og implementering af kunderejser.

Vi skriver om service, servicedesign, kunde- og brugerrejser samt ”service recovery”. Og vi skriver alene, når vi har noget på hjerte. Af samme grund udkommer nyhedsbrevet med ujævne mellemrum.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)