Kampagner

Bogen bevæger sig frem på en overskuelig og logisk måde, hvor man følger processen fra opsamling af en briefing over forberedelse, planning, budskabsudformning, kampagneudarbejdelse og præsentation til godkendelse, færdiggørelse, implementering, opfølgning og evaluering.

Bogen indeholder en række tjeklister, der medvirker til at gøre processen yderligere overskuelig og let tilgængelig. Og det har været målsætningen at lave en anvendelig, enkel og realistisk beskrivelse af en del af det praktiske samarbejde mellem annoncør og bureau for på denne måde måske at ruste den studerende til en karriere på et reklamebureau eller i en marketingfunktion.

– Hans Reitzels Forlag 2009 · 1. udgave · 1. oplag · 120 sider · ISBN 978-8776-757-33-5

“Kampagner. – planlægning og gennemførelse”

Er en lærebog især henvendt til studerende på markedsføringsøkonom-uddannelsen. Bogen beskæftiger sig med den praktiske planlægning og gennemførelse af kommunikations-kampagner.

– Om bogen “Kampagner” af Søren Bechmann

Kampagner

Af Søren Bechmann

Hans Reitzels Forlag 2009
1. udgave · 1. oplag · 120 sider · ISBN 978-8776-757-33-5

Kan bestilles med forfattersignatur og hilsen til modtageren. Køb bogen i webshoppen og send samtidig en besked på info@sorenbechmann.com evt. med navn på modtageren af bogen.

Pris 395,- DKK

Køb bogen her

Boganmeldelser

“… en naturlig arvtager til Richard Normanns bog om Service Management fra 1984. Der gik således 25 år, til der var en værdig arvtager til den bog, som satte standarden for service- begrebet. … velskrevet … fremragende …”

Henrik Ørholst, Jyllands-Posten, 07.02.2010 om “Servicedesign

“… hører hjemme i hænderne på en bred skare af beslutningstagere i forretnings-Danmark. Bogen er på mange måder en gave til praktikeren, der gerne vil have en hurtig opgradering af værktøjskassen …”

Lars Ramme Nielsen, Børsen, 13.03.2012 om “Service er marketing

“… burde være obligatorisk læsning for alle, der har ansvaret for kontakt til kunderne.” og ”… de to forfattere har fat i et overset område inden for salg, marketing og service. Et område som bør fylde mere, end det gør …”

Henrik Ørholst, Børsen, 12.11.2014 om “Gør kunden god igen

Få ”Kunderejsen” som e-bog – helt gratis

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks adgang til at downloade e-udgaven af ”Kunderejsen” – 84 sider om kortlægning, design og implementering af kunderejser.

Vi skriver om service, servicedesign, kunde- og brugerrejser samt ”service recovery”. Og vi skriver alene, når vi har noget på hjerte. Af samme grund udkommer nyhedsbrevet med ujævne mellemrum.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)