Bøger

Søren Bechmann er forfatter til indtil videre seks bøger.
Debuten som forfatter hang sammen med, at han savnede praktisk orienteret litteratur om projektledelse i reklamebranchen. Resultatet blev “Account Handling 1.0”, som blev udgivet som e-bog på eget forlag i 2008. Den blev efterfulgt af “Kampagner.”, som udkom på Hans Reitzels Forlag (dengang Academica) i 2009.

Men det var “Servicedesign” der for alvor gjorde en forskel. Bogen, som er den første om servicedesign på dansk, udkom i 2010 på Hans Reitzels Forlag. Mange ville gerne vide mere om den nye disciplin. Bogen blev derfor også starten på Sørens karriere som foredragsholder og medvirkede desuden til etableringen af Service Design Institute.

Hvor “Servicedesign” var en klassisk undervisningsbog, blev  “Service er marketing” skrevet med en ambition om, at læseren skulle kunne komme forholdsvis hurtigt igennem den. Samtidig med at læseren blev forsynet med konkrete redskaber, der kan implementeres “på onsdag”…

“Service er marketing” udkom på Gyldendal Business i 2012. Og anmelderne tog godt imod den. I Berlingske Tidende blev den kaldt ”… en af de vigtigste ledelsesbøger på dansk.” Børsen mente, at den hørte hjemme “…i hænderne på en bred skare af beslutningstagere i forretnings-Danmark” og at bogen “… på mange måder en gave til praktikeren, der gerne vil have en hurtig opgradering af værktøjskassen.” I en længere periode i 2012 var “Service er marketing” blandt de 10 mest solgte management bøger i Danmark.

Den femte bog har titlen “Gør kunden god igen” og beskæftiger sig med strategisk og praktisk håndtering af klager og utilfredse kunder. Pernille Hirshals, der er kundeambassadør i Nykredit, er medforfatter på bogen, som Gyldendal Business udgav i august 2014.

I en anmeldelse blev den bl.a.  kaldt ”… fascinerende, morsom og meget oplysende læsning.” Og i Børsen blev 5 stjerner bl.a. ledsaget af anbefalingen: “… burde være obligatorisk læsning for alle, der har ansvaret for kontakt til kunderne.”

Anmeldelser

“… en naturlig arvtager til Richard Normanns bog om Service Management fra 1984. Der gik således 25 år, til der var en værdig arvtager til den bog, som satte standarden for service- begrebet. … velskrevet … fremragende …”

– Henrik Ørholst, Jyllands-Posten, 07.02.2010 om ”Servicedesign”

”… hører hjemme i hænderne på en bred skare af beslutningstagere i forretnings-Danmark. Bogen er på mange måder en gave til praktikeren, der gerne vil have en hurtig opgradering af værktøjskassen.”

Lars Ramme Nielsen, Børsen, 13.03.2012 om ”Service er marketing”

“… burde være obligatorisk læsning for alle, der har ansvaret for kontakt til kunderne.” og ”… de to forfattere har fat i et overset område inden for salg, marketing og service. Et område som bør fylde mere, end det gør.”

Henrik Ørholst, Børsen, 12.11.2014 om ”Gør kunden god igen”

Få ”Kunderejsen” som e-bog – helt gratis

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks adgang til at downloade e-udgaven af ”Kunderejsen” – 84 sider om kortlægning, design og implementering af kunderejser.

Vi skriver om service, servicedesign, kunde- og brugerrejser samt ”service recovery”. Og vi skriver alene, når vi har noget på hjerte. Af samme grund udkommer nyhedsbrevet med ujævne mellemrum.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)