Foredrag: God service gør verden til et bedre sted at være

God service gør det bedre at være bruger. God service drejer sig ikke alene om, at brugeren får en ydelse og i den forstand bevæger sig fra A til B. Det drejer sig i høj grad også om “måden, hvorpå” brugeren kommer fra A til B, om det enkle og muligvis banale. Om opmærksomhed, smil, øjenkontakt og et venligt ord. Samtidig med at det viser sig, at hvis et menneske overværer, at andre modtager god service, kan der hos denne person måles reaktioner i hjernen på lige fod med reaktionerne hos dem, der modtager og leverer den gode service.

I øvrigt er det de samme centre i hjernen, der aktiveres, når en person oplever kærlighed. Så man kan på flere forskellige måder tale om, at den gode serviceoplevelse efterspørges.

Desuden hænger service og kommunikation sammen. Alt kommunikerer. Og det er langt fra sikkert, at det er den kommercielle kommunikation, der kommunikerer stærkest og bedst. Ofte kan den enkelte medarbejder eller en faktura fra en virksomhed gøre større indtryk på kunderne, end den markedsføring, der muligvis ikke er andet end ønsketænkning og overfladisk lovprisning af virksomheden. Et stærkt brand skabes med andre ord ikke af det, en virksomhed siger, men af det den gør.

Dette foredrag bygger blandt andet på ”Service er marketing” som Søren Bechmann skrev i 2012. Den udkom på Gyldendal Business og blev i Berlingske kaldt “… en af de vigtigste ledelsesbøger, som er skrevet på dansk.”

Søren Bechmann

Søren Bechmann er en efterspurgt foredragsholder og holder et stort antal foredrag hvert år.

Emnerne bevæger sig rundt om service, servicedesign, kunderejsen og håndtering af klager og utilfredse kunder. 

Fælles for alle foredrag er at formen er inspirerende, afslappet og humoristisk. Desuden er det en helt central målsætning, at der deles ud af praktisk viden og konkrete værktøjer. Målsætningen er at den enkelte deltager inspireres til at yde en lidt bedre service – og får nogle ideer med hjem, som den kan implementere “på onsdag”.

Praktik

Varighed
60-90 minutter efter nærmere aftale.

Tilpasning
Foredraget kan tilpasses organisationens særlige fokusområder.

Pris
Aftales individuelt.

Referencer

Market Open var en blandet fornøjelse – lige indtil Søren Bechmann gik på scenen. Emnet var ikke bare interessant og inspirerende. Det blev også formidlet kompetent, præcist og skarpt. – Louise Frank, OK Energiselskab

Tak for et rigtig godt foredrag i fredags. De studerende var ret vilde efter foredraget – de var blevet inspireret og synes, at servicedesign er et superfedt fagområde. Vi er i hvert fald meget glade for, at du ville komme – og jeg vil sige, at jeg aldrig har oplevet studerende, der rejser sig op og klapper efter et foredrag. – Mariann Platen Daugaard, Dania Erhvervsakademi

Søren formår i suveræn grad at få folk til at spise ører og reflektere over, hvordan man møder sine medlemmer eller kunder. – Troels Nipper Nielsen, AK-Samvirke

Få ”Kunderejsen” som e-bog – helt gratis

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks adgang til at downloade e-udgaven af ”Kunderejsen” – 84 sider om kortlægning, design og implementering af kunderejser.

Vi skriver om service, servicedesign, kunde- og brugerrejser samt ”service recovery”. Og vi skriver alene, når vi har noget på hjerte. Af samme grund udkommer nyhedsbrevet med ujævne mellemrum.

Dit navn (skal udfyldes)

Din virksomhed (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)