Søren holder foredrag om …

Kunderejsen

Læs mere

Pårørenderejsen

Læs mere

Servicedesign

Læs mere

Foredrag

Søren Bechmann er en efterspurgt foredragsholder; han holder et stort antal foredrag hvert år for store og små organisationer, private og offentlige.

Emnerne bevæger sig rundt om kunderejsen, service, servicedesign og håndtering af klager og utilfredse kunder. Foredragene er beskrevet nedenfor.

Fælles for alle foredrag er at formen er inspirerende, afslappet og humoristisk. Desuden er det en helt central målsætning, at der deles ud af praktisk viden og konkrete værktøjer. Målsætningen er at den enkelte deltager inspireres til at yde en lidt bedre service – og at at den enkelte deltager får nogle ideer med hjem, som kan implementeres “på onsdag”.

Tilhørerne siger bl.a., at de forlader foredraget klogere, inspireret og motiveret i forhold til at se på deres egen servicevirkelighed med nye øjne.

Foredragene har typisk en længde fra 30 op til ca. 90 minutter. Det aftales fra gang til gang samtidig med at det er muligt at kombinere og tilpasse foredragene, så de passer ind i sammenhængen, deltagersammensætning og programmet i øvrigt.

Læs mere nedenfor.

Bliv klædt på til arbejdet med kunderejsen

  • Download e-bogen ”Kunderejsen – De første skridt” – 84 sider om kunderejsen
  • Få konkrete redskaber, værktøjer og opskrifter
  • Bliv inspireret af vores nyhedsbrev om service, servicedesign og kunderejsen

”… ikke ”bare” en bog, der inspirerer og underholder. Det er en bog, der er til at handle på.” — Stine Ringvig Marsal (tidl. Zoo, Tivoli og Københavns Lufthavne)


    Privatlivspolitik