Foredrag

Søren Bechmann er en efterspurgt foredragsholder; han holder et stort antal foredrag hvert år for store og små organisationer, private og offentlige.

Emnerne bevæger sig rundt om kunderejsen, service, servicedesign og håndtering af klager og utilfredse kunder. Foredragene er beskrevet nedenfor.

Fælles for alle foredrag er at formen er inspirerende, afslappet og humoristisk. Desuden er det en helt central målsætning, at der deles ud af praktisk viden og konkrete værktøjer. Målsætningen er at den enkelte deltager inspireres til at yde en lidt bedre service – og at at den enkelte deltager får nogle ideer med hjem, som kan implementeres “på onsdag”.

Tilhørerne siger bl.a., at de forlader foredraget klogere, inspireret og motiveret i forhold til at se på deres egen servicevirkelighed med nye øjne.

For eksempel siger Lene Ovesen fra SOS International: 

”Søren Bechmann har en evne til at gøre det vanskelige enkelt. Han formår at motivere, engagere og aktivere både medarbejdere og ledere til at gøre en markant forskel, når det handler om service.” 

Læs andre udtalelser fra tilhørerne her.

Foredragene har typisk en længde fra 30 op til ca. 90 minutter. Det aftales fra gang til gang samtidig med at det er muligt at kombinere og tilpasse foredragene, så de passer ind i sammenhængen, deltagersammen-sætning og programmet i øvrigt.

Læs mere om foredragsemner, indhold og titler nedenfor.

Læs mere om Søren Bechmann

Et eksempel fra et af Sørens foredrag.

Det får du med hjem

Et foredrag med Søren Bechmann giver dig inspiration og overblik.
Samtidig med at du får nogle helt konkrete redskaber med hjem, som du kan implementere ”på onsdag”…

Foredragsemner

kunderejsen

Kunderejsen

Hver eneste dag sender private og offentlige organisationer deres kunder, brugere og borgere ud på en rejse. Ofte en ret tilfældig rejse som ikke er tilrettelagt specielt bevidst. Men som ikke desto mindre kan have en væsentlig indflydelse på kundernes, brugernes og borgernes opfattelse af organisationen. Når man arbejder med kunderejsen, får man bl.a. en større forståelse for kundernes behov, problemer, udfordringer, adfærd og handlinger. 

Læs mere

God service gør verden til et bedre sted at være

Alt kommunikerer. Og det er langt fra sikkert, at det er den kommercielle kommunikation, der kommunikerer stærkest og bedst. Ofte kan den enkelte medarbejder eller en faktura fra en virksomhed gøre et større indtryk på kunderne, end den markedsføring, der muligvis ikke er andet end ønsketænkning og overfladisk lovprisning af virksomheden. Et stærkt brand skabes med andre ord ikke af det, en virksomhed siger, men af det, som den gør.

Læs mere

En pårørendes rejse gennem sundhedssystemet

I mere end ti år har Søren Bechmann beskæftiget sig med service, serviceprocesser og servicedesign. For snart fire år siden fik moderens til hans to børn en hjerneblødning. Hun er i dag svært fysisk handicappet, kognitivt meget udfordret og hun er blevet tildelt førtidspension.

I dette foredrag kombinerer Søren sit faglige ståsted med rollen som pårørende. Det har givet anledning til en række observationer.

Læs mere

Servicedesign

Dette foredrag introducerer servicedesign og dermed en ny tilgang til service, hvor omdrejningspunktet blandt andet er at forstå brugerne, deres problemer, ønsker og behov. Hvor der fokuseres på at tilrettelægge serviceydelser, der løser problemerne, tilfredsstiller ønskerne og dækker behovene. Og hvor der arbejdes med at skabe de organisatoriske forudsætninger, der gør virksomheden i stand til at levere, tilbagevendende lære af og løbende justere serviceydelserne.

Læs mere

klagehåndtering

Klagehåndtering

Den bedste strategi vil naturligvis være at gøre tingene rigtigt den første gang og undgå at lave fejl. Men fejl sker ikke desto mindre. Og det behøver for så vidt ikke at være et problem. Problemet opstår først, hvis den virksomhed, der er ansvarlig for fejlen, stikker hovedet i busken og slet ikke gør noget.

Fejl og mangler i forholdet mellem en virksomhed og dens kunder rummer en række forskellige og ofte oversete muligheder. Den utilfredse og klagende kunde repræsenterer nogle muligheder, som den kundefokuserede virksomhed med fordel kan indtænke i sin strategi.

Læs mere

Tilhørerne siger…

Søren er en helt ekstraordinær god fortæller og formidler som evner at engagere sine tilhørere i en høj grad som man kun sjældent oplever. Med viden, humor og indsigt, er han en mester i, at forenkle ganske komplicerede sammenhænge, og gøre dem håndgribelige og praktisk anvendelige for hele tilhørerskaren. … et af de bedste foredrag jeg har set.

– Morten Knudsen, JNA Vinduer

 

Ren verdensklasse!!!

– Kaj Knudsen, Expert / Punkt1

Søren is a very inspiring speaker on service design, who brought new inspiration to me and my colleagues.

– Jørgen Kjærgaard, Implement Consulting Group

 

Søren Bechmann har en evne til at gøre det vanskelige enkelt. Han formår at motivere, engagere og aktivere både medarbejdere og ledere til at gøre en markant forskel, når det handler om service.

– Lene Ovesen, SOS International

Rigtig mange tak for et super inspirerende foredrag. Jeg har fået en del positive tilbagemeldinger på det og er overbevist om, at mange gik derfra med en del nye tanker!

– Diana Munk Laustsen, LEGO

 

Søren Bechmann har tag i sit publikum…

– Anne-Mette Hjalager, Syddansk Universitet
 
 
Søren’s presentation was one of my favorite presentations at the Service Design Conference 2010.
 
– Paul Thurston, Service Design Wales

Få ”Kunderejsen” som e-bog – helt gratis

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks adgang til at downloade e-udgaven af ”Kunderejsen” – 84 sider om kortlægning, design og implementering af kunderejser.

Vi skriver om service, servicedesign, kunde- og brugerrejser samt ”service recovery”. Og vi skriver alene, når vi har noget på hjerte. Af samme grund udkommer nyhedsbrevet med ujævne mellemrum.

Dit navn (skal udfyldes)

Din virksomhed (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)