Kunderne siger ...


SDI har været en professionel samarbejdspartner med et klart mål og budskab, som har bundet uddannelsesforløbet sammen og givet stort udbytte til deltagerne.

Lone Engel Westphal
Herning Kommune

Søren holdt et rigtig godt oplæg, der svingede mellem teori på lidt højere plan, humoristiske eksempler samt idéer til, hvordan vi praktisk kan arbejde videre med emnet i vores virksomhed.

Betinna Sidor Rasch
Info-Revision

Soren is a person dedicated for his tasks and eager to learn and understand a changing marketing and communication environment, By using these insights and translate it into well performed seminars, interesting books, written not only for marketing specialists and finally as a key partner with indepth knowledge in marketing and communication for any company that need to take the next step.

Bengtåke Wahlberg
Novartis

Søren Bechmann har tag i sit publikum. Han viser med lysende klare eksempler, hvordan servicedesign kan lede til bedre oplevet service for brugerne og samtidig give mere effektive organisationer. I stramme tider i den offentlige sektor er det ekstra vigtigt at se hele serviceydelsen efter i sømmene og samtidig rydde op i ”maskinrummet” . Søren har budskaber til hoteller, restauranter, banker, detailhandelsbutikker, og biblioteker. Han har sikkert også noget at sige til folkeskolerne og ældresektoren, hvis han får lov. Og til vores allesammens hadeobjekt, når det gælder service, TDC. Efter at have hørt Sørens analyser, er egentlig mærkeligt at konstatere, at den virksomhed stadig er i markedet.

Anne-Mette Hjalager
Syddansk Universitet

I Projekt Attraktiv Kundeservice – et læringsprojekt på tværs af biblioteker – har Søren været tilknyttet som konsulent og faciliteret en række workshops. Søren har været en stor inspirationskilde og læremester i servicedesign som tilgang til nytænkning af kundeservice på bibliotekerne. Han har givet os et nyt blik på egen praksis, været både provokerende og kærlig sparringspartner, og givet os nogle stærkt inspirerende udviklingsværktøjer.

Anne Vest Hansen
Statsbiblioteket

Søren Bechmann smitter med sin begejstring for god kundeservice. Hans oplæg om service design – leveret med velvalgte cases og et supergodt greb om emnet – har inspireret os til en langt mere effektiv håndtering af vores kundeservice. Efter en workshop med Søren ved roret er service design blevet et fast omdrejningspunkt i vores arbejde med kunderelationer.

Anne Sofie Forfang
Nepcon

Vi har igennem et halvt år samarbejdet med Søren Bechmann og Service Design Institute. Det har været en fornøjelse. Søren er en utrolig sympatisk og samtidig en meget professionel samarbejdspartner, der ikke er bange for at sige sin mening. Det har haft stor betydning for de resultater vi har skabt i projektet, at Søren på en og samme tid formår at være fleksibel og samtidig ikke giver køb på fagligheden.

Anne Bladt
Helsingør Kommunes Biblioteker

Soren is one of the most intelligent and effective brand marketers I have met on the global stage. He understands how a customer uses both sides of their brains ( rational and emotional) to make purchase decisions. It’s been my privilege to have know Soren since 1998 and he stands out in my estimation as a strong, strategic thinker and cost-effective problem-solver.

Alan Quarry
Quarry Integrated Communications

Soren Bechmann is a real marketing and advertising professional who knows exactly the tools and process to use to come to excellent strategic and creative results.

Achim Litschko
CoEffizienz

Søren giver et utroligt godt billede af, hvordan god service kan medvirke til kundeoplevelser, der gør, at kunderne taler positivt om købet eller virksomheden og dermed får den eftertragtede ”word of mouth” effekt. Han fremkommer med mange virkelighedsnære eksempler på do’s and don’ts i forhold til kundeservice…..og det gør han på sin egen underfundige, underholdende og humoristiske facon. Seminaret var en øjenåbner for mange af vores medarbejdere og gav virkelig stof til eftertanke. Alle medarbejdere i en organisation, lige fra øverste ledelse og nedefter, burde deltage i Søren foredrag og høre om vigtigheden i god service, som ikke bare er vigtig, men afgørende for en virksomheds succes.

Birgitte Boe
Tech College, Aalborg

Søren Bechmann er en af Danmarks førende eksperter, når det handler om service og markedsføring.

Spektrum – DOF
juni 2015

Tusinde tak for et spændende foredrag. Der var mange gode eksempler der gav stof til eftertanke, og som vores studerende kan bruge fremadrettet i deres projekter.

Jette W. Jensen
VIA University College

Thank you for delivering two fantastic seminars for TDC.

Robert Johnson
TDC

Mit første møde med Søren tændte den ild i mig, der skulle komme til at brænde noget så inderligt for gode kundeoplevelser og servicedesign. Det er muligt, at han for nogen ”bare” er en af Aarhus’/Jyllands/Danmarks førende eksperter indenfor service og servicedesign. Men det var mødet med Søren og hans bøger, der har inspireret mig og ikke mindst givet mig evnerne til at arbejde med service og kundeoplevelser på nogle af Danmarks mest eftertragtede arbejdspladser.

Default Avatar75
Stine Ringvig Marsal
Service Excellence Director
Copenhagen Airports A / S

Yderst inspirerende – masser af stof til eftertanke!

Rikke Tøfner Angel
Langenæs Bageriet

Tusind tak for et inspirerende indlæg på seminaret for vores nordiske forretningsudviklere. Alle deltagere gav efterfølgende rigtig god feedback til din præsentation, og dine tanker og holdninger til den gode kunderejse kan vi helt sikkert anvende, når vi løbende udvikler vores kundekoncept.

Ulla Madsen
Nordea Private Banking

Tusind, tusind tak for sidst, det var en stor dag for os alle. Vi blev fantastisk inspirerede og fik noget at tænke på. Tak.

Bo Lauenborg
Kontaktlinseinstituttet

”Søren formår i suveræn grad at få folk til at spise ører og reflektere over, hvordan man møder sine medlemmer eller kunder.”

Troels Nipper Nielsen
AK-Samvirke

På kurset i offentlig servicedesign har jeg opdaget, at servicedesign er ”the missing link” mellem virksomhedens ønske om at give god service og kundernes reelle behov for god service. Alt for ofte bruger vi som virksomhed vores mavefornemmelse til at gætte os frem til hvad kunderne vil have og bruger vores kræfter på at give dem det, vi mener de vil have – med en vis risiko for at ramme forkert og bruge kræfterne ineffektivt. Med servicedesign som metode bliver man i stand til faktisk at finde frem til, hvad det præcist er kunderne har behov for – OG bruge den viden til at udvikle en service, der kan leve op til deres behov. Samtidig bliver man i stand til at være mere effektiv, fordi kræfterne bruges på det helt rigtige – hverken mere eller mindre.

Trine Petersen
Holstebro Kommune

Rigtig mange tak for et super inspirerende foredrag. Jeg har fået en del positive tilbagemeldinger på det og er overbevist om, at mange gik derfra med en del nye tanker!

Diana Munk Laustsen
LEGO System A/S

Service-guruen Søren Bechmann anrettede en kæmpe service-buffet for de 110 erhvervsfolk, der stille og roligt fik smilebåndet på gled, mens han serverede den ene pointe efter den anden, godt krydret med anekdoter.

Favrskovposten
21. january 2015

Søren’s presentation was one of my favorite presentations at the Service Design Conference 2010.

Paul Thurston
Service Design Wales

Søren holdt et super godt foredrag om service for vores medlemmer. Hans budskab er inspirerende og relevant samtidig med at metoderne er interessante og umiddelbart til at implementere. De konkrete og aktuelle eksempler fik os til at se på vores egen virksomhed med nye øjne.

Niels Brandt
Real Mæglerne

Søren er en helt ekstraordinær god fortæller og formidler som evner at engagere sine tilhørere i en høj grad som man kun sjældent oplever. Med viden, humor og indsigt, er han en mester i, at forenkle ganske komplicerede sammenhænge, og gøre dem håndgribelige og praktisk anvendelige for hele tilhørerskaren. Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at vores virksomhed får stor gavn af foredraget og samarbejdet med Søren Bechmann – et af de bedste foredrag jeg har set.

Morten Knudsen
JNA Vinduer & Døre A/S

Søren Bechmann har en fantastisk evne til å konkretisere og eksemplifisere hva service design egentlig handler om.

Monica Fossnes Petersson
Norsk Design

Tak for det fantastiske foredrag. Huset summer af dine mange pointer, og vi forsøger at samle op i alle kroge. Mange har rost foredragets indhold og dig som foredragsholder; du formåede at gøre det interessant og nærværende.

Heidi Melin
Aleris-Hamlet Hospitaler

I forbindelse med “Turismekonferencen 2013″ arrangeret af Midtjysk Turisme gav mere end 40% af tilhørerne Sørens indlæg højeste score – “Usædvanlig tilfredsstillende”. Og mere end 45% gav indlægget den næsthøjeste score – “Meget tilfredsstillende.

Default Avatar75
Midtjysk Turisme

Service Design Institute tilbyder både et mindset og et redskabsskur. Masser af viden skarpt formidlet, og fede metoder trænet igen og igen via nøje tilpassede øvebaner med blik for faglighed og kontekst, kombineret med frækhed til at ruske op i fastlåste vaner og konsekvent fokus på brugeren – lige hvad vi har brug for i bibliotekerne.

Helene Bruhn Schvartzman
Aarhus Kommune

Uddannelsen i servicedesign har virkelig været en øjenåbner for mig. Komplekst og alligevel så simpelt og ligetil. Bevidstheden om at tænke den gode kunderejse ind i enhver servicefunktion giver virkelig god mening. Der er mange steps i en kunderejse, når den bliver pillet fra hinanden og analyseret. Rigtig meget kan forbedres – også i backstage arbejdet, som kunden jo umiddelbart er ligeglad med, men som alligevel har stor betydning for den oplevede service i sidste ende. Randers Bibliotek er nu klar til at arbejde videre med servicedesign.

Mette Haarup
Randers Kommune

Tusind tak for et spændende og underholdende oplæg. Vi fik fyldt godt på med inspiration til vores videre proces.

Helle Regine Hansen
Røde Kors

Søren har en fantastisk fin sans for hvor og hvordan detaljen virkelig kan gøre en forskel – og han kan både formidle den og efterleve den. Tak Søren, for hver gang at give din indsigt videre med så stort engagement, at man bagefter glæder sig til at kunne komme i gang med at spotte alle de steder, hvor man med en liiiige med en lille indsats kan gøre en stor forskel.

Hilde Schroll Jespersen
Bispebjerg Hospital

Søren is senior specialist with broad experience in service design, marketing, and communication programmes both in Denmark and globally. As the author to one of the first books on service design, he has positioned himself as a true expert in this field. I have had the pleasure to work with Søren over ten years in international marketing.

Markku Nurminen
Zone Interactions

Jeg skrev noter så min blyant var ved at bryde ud i brand. Og i dag har jeg næsten lyst til at skrive en fan mail! Dit oplæg i går var … Fantastisk. Inspirerende. Overraskende. Energigivende. Så tusinde tak for det. Og tak for de nye indsigter.

Louise Grønhøj
Basic Clean

Kurset var en konstant praktisk afprøvning af de vidt forskellige og inspirerende metoder og processer, som servicedesign-værktøjskassen udgør. Dvs. praksislæring i bedste forstand. Vi blev holdt til ilden og jeg er særligt optaget af, hvorledes værktøjerne hjalp os til at få hurtigt fælles fokus og komme i handlingsmode. Vi var seks afsted: fire medarbejdere og to ledere. Det kan stærkt anbefales, kan vi mærke, –  nu hvor vi er i gang med at massere tankesæt og metoder ind i organisationen. Alt i alt et veltilrettelagt forløb med god progressivitet og tilpas afveksling mellem inspirerende oplæg og hands-on øvelser.

Inge Kring
Silkeborg Kommune

Market Open var en blandet fornøjelse – lige indtil Søren Bechmann gik på scenen. Emnet var ikke bare interessant og inspirerende. Det blev også formidlet kompetent, præcist og skarpt.

Louise Frank
OK Energiselskab

Tak for et rigtig godt foredrag. Det var lige det, vi havde brug for at høre – salg med en lidt anden vinkel end sædvanligt. Og så ikke mindst en dejlig praktisk tilgang med mange eksempler. Alle deltagerne var meget begejstrede, og vi har fået inspiration, som vi i den grad kan bruge i vores virksomhed i lang tid fremover.

Ingelise Bonde Larsen
V.S. Larsen Holding A/S

Tak for et spændende og meget tankevækkende foredrag. Der var bred enighed i gruppen om at det var et godt og udbytterigt. Snakken gik efterfølgende rundt ved bordene – en succes.

Jakob Nielsen
VL 115

Samarbejdet med Søren Bechmann omkring udviklingen og gennemførelsen af forløbet “Uddannelse i offentlig servicedesign“ for folkebiblioteker i centralbiblioteksområde Midtjylland har på alle måder være en fornøjelse og meget succesfuldt. Søren har været en professionel samarbejdspartner, udvikler og underviser med et klart mål og budskab, som har bundet uddannelsesforløbet sammen og givet stort udbytte til deltagerne. Desuden har jeg oplevet en vilje til at lykkes med forløbet men også med den enkelte deltagers læring, som ligger ud over det sædvanlige, og Søren har gået meget langt for at understøtte deltagernes individuelle læringsforløb og arbejde med servicedesign. Derfor kan jeg varmt anbefale Søren Bechmann som samarbejdspartner og underviser såvel som resultatet af vores samarbejde.

Lone Engel Westphall
Herning Bibliotekerne

Tusind tak for dit gode, inspirerende og perspektivrige oplæg. De studerende var meget glade for det. Jeg anvender din bog i undervisningen og har været meget glad for den.

Lone Ebbeskov Larsen
Professionshøjskolen Metropol

Søren Bechmann har en evne til at gøre det vanskelige enkelt. Han formår at motivere, engagere og aktivere både medarbejdere og ledere til at gøre en markant forskel, når det handler om service.

Lene Ovesen
SOS International

Tak for dit veloplagte og inspirerende oplæg om service og design af borgerens mange touchpoints i serviceoplevelsen, levendegjort af konkrete og humoristiske eksempler. Dit oplæg har givet os nogle værktøjer til at gribe dette an i fremtiden og se nye vinkler på service. Som du sikkert kunne fornemme på klapsalverne, var vi alle meget begejstrede for dine gode pointer leveret på en underholdende facon.

Jens Peter Friis
Gentofte Kommune

Kanon og meget inspirerende workshop. Mange virkelig relevante og brugbare pointer, der giver stof til eftertanke.

Jesper C. Højenvang
Foreningen af Lystbådehavne I Danmark

Soren is an insightful and consistently intelligent thinker. His ability to recognise and solve problems has always impressed me. He expresses himself succinctly and with erudition (in English as well as Danish) and this makes him a great speaker at conference and board level. He is terrific person to have on your team, because he always allies his insight with humour and a strong sense of fun. He is never pompous or self regarding but gets his point across with empathy and consideration for others. Soren remains a colleague I can always turn to and what’s more has become a good friend.

John Stanton
Base One Group

Soren Bechmann is one of the leading marketing people that I’ve had the pleasure of meeting in Scandinavia. I can recommend him highly and would be happy to provide a further endorsement.

Julian Stubbs
UP

This man rocks. Dont be fooled by his many skills and successes, – he also has a big heart.

Lars Martin Bjerregaard
CSC Scandihealth

Søren is a very inspiring speaker on service design, who brought new inspiration to me and my colleagues.

Default Avatar75
Jørgen Kjærgaard
Implement Consulting Group

Ved en tilfældighed var jeg blandt tilhørerne, da Søren Bechmann præsenterede sin bog ’Service er marketing’ ved et arrangement hos Gyldendal i foråret 2012. Heldigvis. For sjældent har en idé ramt mig så hårdt. Ideen jeg tænker på, at Sørens skønne besættelse af touchpoints. Søren beder os dybest set vinke farvel til ’kampagner’ og fokusere på det helt grundlæggende: Kundens mange kontaktflader med virksomheden. Hvordan tager vi telefonen? Hvordan skriver vi til kunden? Kan kunden finde rundt på hjemmesiden? Hvad gør vi ved klager? Hvordan ser vi fysisk ud – personligt og indretningsmæssigt? Er kaffen vi serverer varm – og i plast eller porcelæn? Dét er branding – eller som Søren siger: Brandet er lig med summen af alle touchpoint. Det fantastiske i den tankegang er, at alle medarbejdere i virksomheden får et meget tydeligt medejerskab på brandet og kundernes oplevelser. Brandet demokratiseres. Præcis dét har vi oplevet hos Akademikernes. Tak, Søren.

Kristian Kostrup
Akademikernes

På et kursus med Søren udarbejdede vi på havnen i Svendborg en fælles forståelse for vores service. Hver medarbejder ved, når han/hun møder en gæst, hvad vi mener god service er og, hvordan det udleves. Det har løftet serviceniveauet hos os, og vi kan direkte se det på tilbagemeldingerne fra vores gæster.

Hans Søby
Svendborg Havn

Skal hilse fra alle Subdenmark-deltagerne og sige tak for meget inspirerende og velformidlet oplæg i dag. Alt i alt en meget vellykket seance – vi er meget tilfredse.

Jonas Juul Jeppesen
Subscrybe

Mange tak for oplægget i dag. Det var meget inspirerende og underholdende. Vi har fået nogle gode input – og en hel del at tænke over.

Klaus Langager
Arbejdsmarkedsstyrelsen

Jeg vil sige dig tak for en rigtig fin workshop med Studieskolen administrative og praktiske personale. Jeg har fået utrolig gode tilbagemeldinger, og vi glæder os meget til at arbejde videre med kunderejse m.v.

Charlotte Lorenzen
Studieskolen

Mange tak for et super inspirerende indlæg.

Yvonne Willersrud
Carlson Wagonlit Travel

Tack för en oroligt bra och inspirerande föreläsning.

Johan Gréen
Gjensidige

Har du mulighed for at gentage successen fra sidst? Du skal faktisk bare fortælle det samme. Der er adskillige som har fundet ud af, hvad de gik glip af, så de har krævet en ommer. ?

Default Avatar75
Mirjam Bjerkstad Petersen
Bunker Holding

Ren verdensklasse!!!

Kaj Knudsen
Expert / Punkt1

Tak for dit yderst interessante indlæg. Fantastisk levende ….og meget vigtigt i dagens mere og mere digitaliserede hverdag at benytte de efterhånden få kontaktflader til vores kunder, til at gøre netop den forskel der skal til for at kunden får mere en de håbede på. Endnu engang tak for ”pep talken.

VR Travel
Hans-Henrik Mørck

Super præsentation idag, meget imponeret.

Esther Eden Straarup
Radisson Blu Royal & Radisson Blu Scandinavia Hotel

Vi havde som organisation, et reelt behov for en nøglefærdig master- og implementeringsplan indeholdende en udviklingsplatform, som bl.a. dækkede kommunikation, forståelse- og det indholdsmæssige ifm. service(kultur). Vi ønskede grundlæggende at hele organisationen – og i øjenhøjde med de 550 medarbejdere – at vi fik en fælles ”serviceplatform” at handle, tale og videreudvikle fra, for derigennem at styrke organisationen udadtil og indadtil. Det har på mange niveauer været en fantastisk rejse med Mette og Søren. Jeg ser tilbage på et særdeles helstøbt, professionelt, indholdsmæssigt, vel planlagt og resultatskabende samarbejde som vi har haft med Service Design Institute.

Henrik Duvier
Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler

Jeg har kun fået positive tilbagemeldinger fra de medarbejdere, der har deltaget på jeres modul. Så sent som her til morgen kom to fra jura hen til mig og fortalte om deres gode dag i går. De var begejstrede for jeres hands-on tilgang og især glade for, at de kom hjem med konkrete metoder og værktøjer. De sætter også pris på jeres nede-på-jorden-facon – vi er nok ikke så meget til smarte konsulenter, hvor det meste bare er varm luft.

Lena Toft
Sikkerhedsstyrelsen

Tusind tak for en helt fantastisk rejse i servicedesign verdenen. Det har været en stor øjenåbner for vores organisation at få nogle nye redskaber og en anderledes tilgang til vores arbejde, hvor vi bliver bedre til at tage kundernes blik.

Mette Olesen
Nordjyllands Trafikselskab

…et af de bedste kurser jeg nogensinde har været på.

Marianne B. Lauritsen
Region Hovedstaden

I Spar Nord har vi i strategi, hvor personlig rådgivning og service i særklasse er i højsædet. I forbindelse med vores strategilancering stod Søren Bechmann for et forløb, hvor mere end 1.500 medarbejdere trænede i at give kunderne den gode serviceoplevelse og var med til at udforme et sæt af serviceløfter med udgangspunkt i bankens værdier. Forløbet var en stor succes og det fokus, vi fik skabt, er en vigtig del af forklaringen på, at vi i dag ligger i top blandt de danske banker, når kunderne vurderer os på service.

Ole Madsen
Senior Vice President, Spar Nord

Tusinde tak for i dag. Det var lige, som det skulle være. Du er en super formidler og har nogle gode budskaber, som er til at relatere sig til uanset branche.

Lars Sønderskov
Herlev Hospital


bog om kunderejsen

Bliv klædt på til arbejdet med kunderejsen

”… ikke ”bare” en bog, der inspirerer og underholder. Det er en bog, der er til at handle på.” — Stine Ringvig Marsal (tidl. Zoo, Tivoli og Københavns Lufthavne)