Workshop



En workshop – hvor en større eller mindre gruppe samles i en afgrænset periode for at arbejde koncentreret med en konkret opgave – kan anvendes til flere forskellige ting.

Udgangspunktet kan naturligvis være, at der faktisk skal findes en løsning på den konkrete opgave. Det kan også være lidt blødere: At gruppen samles for for at få mulighed for at præsentere holdninger og perspektiver på opgaven. Der kan være behov for at skabe ejerskab til et projekt. Og formålet med workshoppen kan være, at deltagerne skal have indsigt i en ny disciplin – for eksempel kunderejsen, servicedesign, eller klagehåndtering – med mulighed for at afprøve forskellige metoder og værktøjer.

Under alle omstændigheder giver workshoppen mulighed for at trænge dybere ind i en disciplin. Inkl. mulighed for at diskutere principper, metoder og modeller.

I organisationer hvor beslutningen om “at gøre noget” er truffet, er et foredrag kombineret med en workshop ofte en rigtig god begyndelse. Hér kommer man længere end med det isolerede foredrag.

Søren Bechmann har stor erfaring med facilitering af workshops og brugerinvolverende metoder i både offentligt og privat regi.


Fra 2 timer
Workshop
Inspiration
Udvidet overblik
Eksempler og cases
Konkrete redskaber
Involverende øvelser
Kan tilpasses organisationens særlige behov og udfordringer

Vi afvikler workshops om…


Inspiration og overblik


En workshop giver inspiration og overblik. Der er mulighed for at komme mere i dybden med metoder og værktøjer. Der er tid til øvelser. Og der er mulighed for at ende med konkrete løsninger på nogle af de udfordringer, som en organisation arbejder med.

Af samme grund skal de fleste workshops tilrettelægges i tæt samarbejde med den enkelte organisation, så der er mulighed for at tilpasse workshoppen til organisationens særlige behov og udfordringer.

Workshops kan tilrettelægges – og bookes – om service i bred forstand;  omdrejningspunktet for en workshop kan f.eks. være:

  • Potentialer og muligheder i servicedesign
  • Identifikation af den eksisterende kunderejse
  • Design af den fremadrettede kunderejse
  • Implementering af kunderejse
  • Håndtering af klager og utilfredse kunder


Kunderne siger…

… et rigtig godt oplæg, der svingede mellem teori på lidt højere plan, humoristiske eksempler samt idéer til, hvordan vi praktisk kan arbejde videre med emnet i vores virksomhed.

– Betina Sidor Radsch, Info-Revision

Tack för en oroligt bra och inspirerande föreläsning.

– Johan Gréen, Gjensidige


Kanon og meget inspirerende workshop. Mange virkelig relevante og brugbare pointer, der giver stof til eftertanke. 

– Jesper Højenvang, Foreningen af Lystbådehavne i Danmark

Har du mulighed for at gentage successen fra sidst? Du skal faktisk bare fortælle det samme. Der er adskillige som har fundet ud af, hvad de gik glip af, så de har krævet en ommer?

– Mirjam Bjerkstad Petersen, Bunker Holding


Jeg vil sige dig tak for en rigtig fin workshop med Studieskolen administrative og praktiske personale. Jeg har fået utrolig gode tilbagemeldinger, og vi glæder os meget til at arbejde videre med kunderejse m.v.

– Charlotte Lorenzen, Studieskolen

Mange tak for oplægget i dag. Det var meget inspirerende og underholdende. Vi har fået nogle gode input – og en hel del at tænke over.

– Klaus Langager, Arbejdsmarkedsstyrelsen



Bliv klædt på til arbejdet med kunderejsen

  • Download e-bogen ”Kunderejsen – De første skridt” – 84 sider om kunderejsen
  • Få konkrete redskaber, værktøjer og opskrifter
  • Bliv inspireret af vores nyhedsbrev om service, servicedesign og kunderejsen

”… ikke ”bare” en bog, der inspirerer og underholder. Det er en bog, der er til at handle på.” — Stine Ringvig Marsal (tidl. Zoo, Tivoli og Københavns Lufthavne)



    Privatlivspolitik