Kursustilmelding

Kurserne udbydes af Service Design Institute (SDI), som hjælper organisationer med at skabe attraktive, effektive og anderledes serviceydelser på tværs af alle touchpoints. SDI’s aktiviteter omfatter også foredrag, workshops, seminarer og bogudgivelser.

Du tilmelder dig ved at udfylde og indsende formularen til højre. Husk at vælge kursus – inkl. hvilken by du ønsker at deltage i.

Kort efter din tilmelding, modtager du en bekræftelse på din tilmelding.

Praktiske oplysninger

Betaling

Sammen med bekræftelsen modtager du også en faktura. Din deltagelse på kurset er først garanteret, når fakturaen er betalt. Hvis du har særlige ønsker i forbindelse med fakturering, kan de noteres nederst i tilmeldingsformularen.

Yderligere praktik

Ca. en måned før kursusstart modtager du yderligere oplysninger om bl.a. kursussted, øvrige deltagere og forberedelse forud før første kursusdag.

Udfyld formularen

Vælg kursus/arrangement i menuen herunder

Navn

Virksomhed

Gadenavn og nr.

Postnr.

By

Evt. EAN nr. ved e-faktura

Email

Bemærkning ell. evt. rabatkode

Vil du ringes op?

Har du spørgsmål før eller efter din tilmelding, ringer vi dig gerne op. Udfyld felterne nedenfor.

Mange venlige hilsener
Søren Bechmann

Dit navn

Tlf. nr.

Få ”Kunderejsen” som e-bog – helt gratis

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få straks adgang til at downloade e-udgaven af ”Kunderejsen” – 84 sider om kortlægning, design og implementering af kunderejser.

Jeg skriver om service, servicedesign, kunde- og brugerrejser samt ”service recovery”. Og jeg skriver alene, når jeg har noget på hjerte. Af samme grund udkommer nyhedsbrevet med ujævne mellemrum.

Dit navn (skal udfyldes)

Din virksomhed (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)