Frank Høedt

Associeret partner

Frank er uddannet grafiker og illustrator. I Service Design Institute fungerer han som begge dele. Men især som “graphic recorder”. det vil sige, at Frank deltager i forbindelse med de fleste foredrag, workshop og f.eks. kurser, hvor han tegner referater fra begivenhederne.

Visuelle eller grafiske referater er en hel del sjovere at gå på opdagelse i end traditionelle referater. På den måde kan grafiske referater i høj grad være med til at styrke læring og erindring. I de fleste tilfælde får vores kunder de originale referater med hjem og ofte distribueres de videre til f.eks. deltagerne i en workshop. I mange tilfælde lander referaterne desuden i glas og ramme…

Frank Høedt er partner i virksomheden Høedt Holstebro.

Få ”Kunderejsen” som e-bog – helt gratis

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks adgang til at downloade e-udgaven af ”Kunderejsen” – 84 sider om kortlægning, design og implementering af kunderejser.

Vi skriver om service, servicedesign, kunde- og brugerrejser samt ”service recovery”. Og vi skriver alene, når vi har noget på hjerte. Af samme grund udkommer nyhedsbrevet med ujævne mellemrum.

Dit navn (skal udfyldes)

Din virksomhed (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)