Mette Mikkelsen

Associeret partner

Mette er designer og har siden 1990 arbejdet med design i private og offentlige sammenhænge, fra den første spæde idé til den implementerede løsning. Hun har været leder af design- og innovationsprojekter i ind- og udland, hvor hun har tilbudt virksomheder og organisationer viden og værktøjer til at styrke deres innovationspotentiale og udvikle bedre produkter, services og interne processer.

Hun har skrevet “Med andre øjne – om service, design og servicedesign” sammen med Søren Bechmann. Bogen udkom på Hans Reitzels Forlag i 2019.

Mette er endvidere en erfaren rådgiver og underviser, der har udviklet undervisningsmateriale til ledere, medarbejdere og studerende med vidt forskellige forudsætninger, akademisk og personligt.

Hun har været prorektor ved Designskolen i Kolding og er knyttet til institutionen som adjungeret professor. Hun fungerer desuden som mentor i Dansk Designcenters mentorkorps.

Mette Mikkelsen. Kreativ Direktør og Partner

Få ”Kunderejsen” som e-bog – helt gratis

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks adgang til at downloade e-udgaven af ”Kunderejsen” – 84 sider om kortlægning, design og implementering af kunderejser.

Vi skriver om service, servicedesign, kunde- og brugerrejser samt ”service recovery”. Og vi skriver alene, når vi har noget på hjerte. Af samme grund udkommer nyhedsbrevet med ujævne mellemrum.

Dit navn (skal udfyldes)

Din virksomhed (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)