Mette Mikkelsen

Associeret partner

Mette er designer og har siden 1990 arbejdet med design i private og offentlige sammenhænge, fra den første spæde idé til den implementerede løsning. Hun har været leder af design- og innovationsprojekter i ind- og udland, hvor hun har tilbudt virksomheder og organisationer viden og værktøjer til at styrke deres innovationspotentiale og udvikle bedre produkter, services og interne processer.

Hun har skrevet “Med andre øjne – om service, design og servicedesign” sammen med Søren Bechmann. Bogen udkom på Hans Reitzels Forlag i 2019.

Mette er endvidere en erfaren rådgiver og underviser, der har udviklet undervisningsmateriale til ledere, medarbejdere og studerende med vidt forskellige forudsætninger, akademisk og personligt.

Hun har været prorektor ved Designskolen i Kolding og er knyttet til institutionen som adjungeret professor. Hun fungerer desuden som mentor i Dansk Designcenters mentorkorps.

Mette Mikkelsen. Kreativ Direktør og Partner

Bliv klædt på til arbejdet med kunderejsen

  • Download e-bogen ”Kunderejsen – De første skridt” – 84 sider om kunderejsen
  • Få konkrete redskaber, værktøjer og opskrifter
  • Bliv inspireret af vores nyhedsbrev om service, servicedesign og kunderejsen

”… ikke ”bare” en bog, der inspirerer og underholder. Det er en bog, der er til at handle på.” — Stine Ringvig Marsal (tidl. Zoo, Tivoli og Københavns Lufthavne)


    Privatlivspolitik