Presseklip

Hvis du er journalist og leder efter profiltekst, fotos m.v., så send en mail, hvorefter du vil få tilsendt et særligt link.

Udtalelser fra tidligere deltagere…

Tak for det fantastiske foredrag. Huset summer af dine mange pointer, og vi forsøger at samle op i alle kroge. Mange har rost foredragets indhold og dig som foredragsholder; du formåede at gøre det interessant og nærværende.

Heidi Melin / Aleris-Hamlet Hospitals

Skal hilse fra alle Subdenmark-deltagerne og sige tak for meget inspirerende og velformidlet oplæg i dag. Alt i alt en meget vellykket seance – vi er meget tilfredse.

Jonas Juul Jeppesen / Subscrybe

Tak for dit yderst interessante indlæg. Fantastisk levende ….og meget vigtigt i dagens mere og mere digitaliserede hverdag at benytte de efterhånden få kontaktflader til vores kunder, til at gøre netop den forskel der skal til for at kunden får mere en de håbede på. Endnu engang tak for ”pep talken.

VR Travel / Hans-Henrik Mørck

Få ”Kunderejsen” som e-bog – helt gratis

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks adgang til at downloade e-udgaven af ”Kunderejsen” – 84 sider om kortlægning, design og implementering af kunderejser.

Vi skriver om service, servicedesign, kunde- og brugerrejser samt ”service recovery”. Og vi skriver alene, når vi har noget på hjerte. Af samme grund udkommer nyhedsbrevet med ujævne mellemrum.

Dit navn (skal udfyldes)

Din virksomhed (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)