Service Design Institute

Service Design Institute er først og fremmest en konsulentvirksomhed, men aktiviteterne omfatter også foredrag, facilitering af workshops, undervisning, kursusforløb og forlagsvirksomhed.

I Service Design Institute er vi overbeviste om, at god service gør verden til et lidt bedre sted at være. Derfor hjælper vi private og offentlige organisationer med at designe attraktive, effektive og anderledes serviceydelser 
– på tværs af alle touchpoints.

Vi er et tæt forbundet team med kompetencer, der understøtter tværfaglighed som er et centralt servicedesignprincip.

Derudover er kompetente personer og virksomheder med forskellige fagligheder tilknyttet instituttet.

Service Design Institute _ procesmodel

Vi arbejder med en gennemprøvet designmodel med fem faser, der bringer opgaven sikkert fra “kortlægge og forstå” til “evaluere og lære”.

Derudover anvender vi en række forskellige metoder i forbindelse med designmodellen – og valget af metode prioriteres og målrettes altid den konkrete opgave.
 Læs mere om modellen her.

 

For at skabe overblik over metoderne, har vi udviklet et ”periodiske system”, hvor metoderne er samlet og kategoriseret.Vi har desuden udviklet og udgivet en samling metodekort, hvor de enkelte metoder er beskrevet. Et praktisk og operationelt værktøj igennem processen – og ude i organisationerne bagefter.

Hele holdet

Mette Mikkelsen

Søren Bechmann

Frank Høedt

Dorthe Burhøi

Lærke Balslev

Camilla Waldstrøm

Anne Corlin

Anne Line Lunding

Bengtåke Wahlberg

Få ”Kunderejsen” som e-bog – helt gratis

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks adgang til at downloade e-udgaven af ”Kunderejsen” – 84 sider om kortlægning, design og implementering af kunderejser.

Vi skriver om service, servicedesign, kunde- og brugerrejser samt ”service recovery”. Og vi skriver alene, når vi har noget på hjerte. Af samme grund udkommer nyhedsbrevet med ujævne mellemrum.

Dit navn (skal udfyldes)

Din virksomhed (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)