Service Design Masterclass 2016

Den 5. december 2017 arrangerede Service Design Institute “Service Design Masterclass 2017”. I løbet af eftermiddagen var der mulighed for at høre nogle af de førende designere, praktikere og konsulenter tale om servicedesign.

Vi kom ikke uden om en definition, men derudover blev der fokuseret på konkrete eksempler og cases. Hvis ikke du havde lejlighed til at deltage eller gerne vil have Masterclass’en genopfrisket, kan du finde nogle korte film, fotos, Franks tegninger og talernes præsentationer nedenfor.

Oplægsholderne

Dét siger tilhørerne…

Søren Bechmann har en fantastisk evne til å konkretisere og eksemplifisere hva service design egentlig handler om.

Monica Fossnes Petersson / Norsk Design

Søren er en helt ekstraordinær god fortæller og formidler som evner at engagere sine tilhørere i en høj grad som man kun sjældent oplever. Med viden, humor og indsigt, er han en mester i, at forenkle ganske komplicerede sammenhænge, og gøre dem håndgribelige og praktisk anvendelige for hele tilhørerskaren. Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at vores virksomhed får stor gavn af foredraget og samarbejdet med Søren Bechmann – et af de bedste foredrag jeg har set.

Morten Knudsen / JNA Vinduer & Døre A/S

Jeg skrev noter så min blyant var ved at bryde ud i brand. Og i dag har jeg næsten lyst til at skrive en fan mail! Dit oplæg i går var … Fantastisk. Inspirerende. Overraskende. Energigivende. Så tusinde tak for det. Og tak for de nye indsigter.

Louise Grønhøj / Basic Clean

Få ”Kunderejsen” som e-bog – helt gratis

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få straks adgang til at downloade e-udgaven af ”Kunderejsen” – 84 sider om kortlægning, design og implementering af kunderejser.

Jeg skriver om service, servicedesign, kunde- og brugerrejser samt ”service recovery”. Og jeg skriver alene, når jeg har noget på hjerte. Af samme grund udkommer nyhedsbrevet med ujævne mellemrum.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)