Kurser

LIVE KURSUS • 5 DAGE

SERVICEDESIGN
– intensivt grundkursus i servicedesign

Lær at tilrettelægge og lede et (servicedesign)projekt fra start til slut. Bliv i stand til at kortlægge og forstå problemstillinger. Arbejd med at udvikle og udvælge ideer og omsætte dem til prototyper, som kan testes. Bliv inspireret til at implementere nye projekter. Og lær at forstå og tænke som en (service) designer.

Læs mere om kurset her

ONLINE KURSUS

SERVICEDESIGN ONLINE
– grundkursus i servicedesign når det passer dig

 forståelse for serviceydelsens natur og principperne for at ændre på eksisterende serviceydelser. Få kendskab til designmetoden og viden og redskaber til at kortlægge og forstå problemstillinger. Få kendskab til arbejdet med hvordan man idéudvikler og arbejder med service-prototyper. Og bliv inspireret til at implementere noget nyt samt kunne kvalitetssikre og evaluere projekter.

LIVE KURSUS • 2 DAGE

KUNDEREJSEN
– lær at kortlægge, forbedre og implementere kunderejsen

Bliv i stand til at kortlægge og forstå kunde- og brugerrejser. Arbejd med med kontaktpunkter (touchpoints). Bliv inspireret til hvordan man kan designe kunderejser, der er attraktive, effektive og anderledes. Arbejd med med implementering og forandring i forhold til kunderejsen. Og bliv opmærksom på de udfordringer og faldgruber, der er omkring arbejdet med kunderejsen.

Læs mere om kurset her

LIVE KURSUS • 2 DAGE

GØR KUNDEN GOD IGEN
– lær at håndtere klager og utilfredse kunder

Forstå mekanismerne bag den utilfredshed, der overhovedet får kunder til at klage. Arbejd konkret med, hvordan konflikter kan håndteres. Få indsigt i, hvordan en organisation kan blive klogere af en utilfreds kunde. Få ideer til hvordan du kan tilrettelægge “klagerejsen” og på den måde udløse “the service recovery paradox”. Og få forklaringen på, hvorfor bevidst og god klagehåndtering også smitter af på medarbejdertilfredsheden.

Kursisterne siger…

…et af de bedste kurser jeg nogensinde har været på.

– Marianne B. Lauritsen, Region Hovedstaden

 

Kurset var en konstant praktisk afprøvning af de vidt forskellige og inspirerende metoder og processer, som servicedesign-værktøjskassen udgør. Dvs. praksislæring i bedste forstand. Vi blev holdt til ilden og jeg er særligt optaget af, hvorledes værktøjerne hjalp os til at få hurtigt fælles fokus og komme i handlingsmode. Vi var seks afsted: fire medarbejdere og to ledere. Det kan stærkt anbefales, kan vi mærke, –  nu hvor vi er i gang med at massere tankesæt og metoder ind i organisationen. Alt i alt et veltilrettelagt forløb med god progressivitet og tilpas afveksling mellem inspirerende oplæg og hands-on øvelser.

– Inge Kring, Silkeborg Kommune

Service Design Institute tilbyder både et mindset og et redskabsskur. Masser af viden skarpt formidlet, og fede metoder trænet igen og igen via nøje tilpassede øvebaner med blik for faglighed og kontekst, kombineret med frækhed til at ruske op i fastlåste vaner og konsekvent fokus på brugeren – lige hvad vi har brug for i bibliotekerne.

– Helene Bruhn Schvartzman, Aarhus Kommune

 

Uddannelsen i servicedesign har virkelig været en øjenåbner for mig. Komplekst og alligevel så simpelt og ligetil. Bevidstheden om at tænke den gode kunderejse ind i enhver servicefunktion giver virkelig god mening. Der er mange steps i en kunderejse, når den bliver pillet fra hinanden og analyseret. Rigtig meget kan forbedres – også i backstage arbejdet, som kunden jo umiddelbart er ligeglad med, men som alligevel har stor betydning for den oplevede service i sidste ende. Randers Bibliotek er nu klar til at arbejde videre med servicedesign.

– Mette Haarup, Randers Kommune

På kurset i offentlig servicedesign har jeg opdaget, at servicedesign er ”the missing link” mellem virksomhedens ønske om at give god service og kundernes reelle behov for god service. Alt for ofte bruger vi som virksomhed vores mavefornemmelse til at gætte os frem til hvad kunderne vil have og bruger vores kræfter på at give dem det, vi mener de vil have – med en vis risiko for at ramme forkert og bruge kræfterne ineffektivt. Med servicedesign som metode bliver man i stand til faktisk at finde frem til, hvad det præcist er kunderne har behov for – OG bruge den viden til at udvikle en service, der kan leve op til deres behov. Samtidig bliver man i stand til at være mere effektiv, fordi kræfterne bruges på det helt rigtige – hverken mere eller mindre.

– Trine Petersen, Holstebro Kommune

Bliv klædt på til arbejdet med kunderejsen

  • Download e-bogen ”Kunderejsen – De første skridt” – 84 sider om kunderejsen
  • Få konkrete redskaber, værktøjer og opskrifter
  • Bliv inspireret af vores nyhedsbrev om service, servicedesign og kunderejsen

”… ikke ”bare” en bog, der inspirerer og underholder. Det er en bog, der er til at handle på.” — Stine Ringvig Marsal (tidl. Zoo, Tivoli og Københavns Lufthavne)

Privatlivspolitik