Kurser

Vores kursusprogram henvender sig til dig, der vil vide mere om service, design og servicedesign.

Vi træner og udvikler medarbejdere indenfor både den private og den offentlige sektor. 

Alle undervisere fungerer også som konsulenter, hvorfor undervisningen tager afsæt i aktuel erfaring fra konkrete opgaver. 

I kurserne omsætter vi på denne måde erfaring og praksis til metoder, redskaber og løsninger. Vi arbejder praksisnært og inviterer ofte gæster indenfor til at bidrage til kurserne, så vi sikrer, at vi er forankrede i den virkelighed, som vi skal bidrage til. Vi tilrettelægger kursusdage med et højt energiniveau, afveksling og højt humør. Og sørger for, at du inspireret returnerer til din organisation med værktøjskassen fyldt op med metoder og redskaber, der kan tages i brug “på onsdag”…

Vores kurser bygger på litteratur som vi selv har skrevet og langt hen ad vejen på modeller, metoder og redskaber, som vi selv har udviklet. Det omfatter især bogen “Med andre øjne” men også “Gør kunden god igen” og “Kunderejsen” .

BEMÆRK

På grund af myndighedernes forsamlingsforbud er alle kurser planlagt til afvikling i foråret 2021 aflyst / udsat. Nye kursusdatoer for efteråret 2021 offentliggøres snarest.

Vores kurser

Fordelen ved det åbne kursus er blandt andet, at du kommer til at arbejde sammen med – og får mulighed for at netværke med – kursister fra forskellige brancher. På nogle kurser arbejdes der med en fælles og gennemgående case, hvor alle kan bruge deres forudsætninger i en ny sammenhæng. Læs mere om de enkelte kurser ved at klikke på boksene herunder.

Skræddersyede kurser

De fleste af vores kurser tilbydes også som skræddersyede kurser, hvor indhold, fokus og cases tilpasses de særlige udfordringer og vilkår, som I står overfor.  Kontakt os for nærmere information, forslag til kursusdesign og tilbud.

Kontakt os hvis du vil vide mere

Søren Bechmann
Partner / Adm. direktør
sb@servicedesigninstitute.com
Tlf. 4044 7828

Kursisterne siger…

…et af de bedste kurser jeg nogensinde har været på.

– Marianne B. Lauritsen, Region Hovedstaden

 

Kurset var en konstant praktisk afprøvning af de vidt forskellige og inspirerende metoder og processer, som servicedesign-værktøjskassen udgør. Dvs. praksislæring i bedste forstand. Vi blev holdt til ilden og jeg er særligt optaget af, hvorledes værktøjerne hjalp os til at få hurtigt fælles fokus og komme i handlingsmode. Vi var seks afsted: fire medarbejdere og to ledere. Det kan stærkt anbefales, kan vi mærke, –  nu hvor vi er i gang med at massere tankesæt og metoder ind i organisationen. Alt i alt et veltilrettelagt forløb med god progressivitet og tilpas afveksling mellem inspirerende oplæg og hands-on øvelser.

– Inge Kring, Silkeborg Kommune

Service Design Institute tilbyder både et mindset og et redskabsskur. Masser af viden skarpt formidlet, og fede metoder trænet igen og igen via nøje tilpassede øvebaner med blik for faglighed og kontekst, kombineret med frækhed til at ruske op i fastlåste vaner og konsekvent fokus på brugeren – lige hvad vi har brug for i bibliotekerne.

– Helene Bruhn Schvartzman, Aarhus Kommune

 

Uddannelsen i servicedesign har virkelig været en øjenåbner for mig. Komplekst og alligevel så simpelt og ligetil. Bevidstheden om at tænke den gode kunderejse ind i enhver servicefunktion giver virkelig god mening. Der er mange steps i en kunderejse, når den bliver pillet fra hinanden og analyseret. Rigtig meget kan forbedres – også i backstage arbejdet, som kunden jo umiddelbart er ligeglad med, men som alligevel har stor betydning for den oplevede service i sidste ende. Randers Bibliotek er nu klar til at arbejde videre med servicedesign.

– Mette Haarup, Randers Kommune

På kurset i offentlig servicedesign har jeg opdaget, at servicedesign er ”the missing link” mellem virksomhedens ønske om at give god service og kundernes reelle behov for god service. Alt for ofte bruger vi som virksomhed vores mavefornemmelse til at gætte os frem til hvad kunderne vil have og bruger vores kræfter på at give dem det, vi mener de vil have – med en vis risiko for at ramme forkert og bruge kræfterne ineffektivt. Med servicedesign som metode bliver man i stand til faktisk at finde frem til, hvad det præcist er kunderne har behov for – OG bruge den viden til at udvikle en service, der kan leve op til deres behov. Samtidig bliver man i stand til at være mere effektiv, fordi kræfterne bruges på det helt rigtige – hverken mere eller mindre.

– Trine Petersen, Holstebro Kommune

Få ”Kunderejsen” som e-bog – helt gratis

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks adgang til at downloade e-udgaven af ”Kunderejsen” – 84 sider om kortlægning, design og implementering af kunderejser.

Vi skriver om service, servicedesign, kunde- og brugerrejser samt ”service recovery”. Og vi skriver alene, når vi har noget på hjerte. Af samme grund udkommer nyhedsbrevet med ujævne mellemrum.

Dit navn (skal udfyldes)

Din virksomhed (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)