Consulting

I Service Design Institute er vi overbeviste om at god service gør verden til et lidt bedre sted at være. Derfor hjælper vi private og offentlige organisationer med at designe attraktive, effektive og anderledes serviceydelser – på tværs af alle touchpoints. Vores tilgang er baseret på en kombination af mangeårig erfaring, sund fornuft og gennemarbejdet teori. Vi arbejder med afsæt i servicedesign – og har af samme grund den nødvendige dybe indsigt i såvel serviceydelsens natur som i “design thinking & doing”.

Når vi hjælper private og offentlige organisationer sker det med udgangspunkt i et udefra ind perspektiv. Vi betragter primært verden gennem brugernes, borgernes og kundernes øjne. Senere arbejder vi med de bagvedliggende processer.

Service Design Institute er først og fremmest en konsulentvirksomhed. Men aktiviteterne i instituttet omfatter f.eks. også foredrag, facilitering af workshops, undervisning, kursusforløb og forlagsvirksomhed.

Vi er et tæt forbundet team med kompetencer, der understøtter et centralt servicedesign princip, nemlig tværfaglighed. Men vi tror også meget på netværksorganisering. Kompetente personer og virksomheder med forskellige fagligheder er tilknyttet instituttet, hvor vi trækker på hinanden og lærer af hinanden. Og så i øvrigt sammensætter arbejdsgrupper med afsæt i den konkrete opgave og den konkrete virksomhed.

Kontakt os hvis du vil vide mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed og klik her hvis du vil se vores referencer.

Gennemgående model

Vi tager som regel afsæt i vores egen model. Læs mere om modellen her.

Kunder siger…

SDI har været en professionel samarbejdspartner med et klart mål og budskab, som har bundet uddannelsesforløbet sammen og givet stort udbytte til deltagerne. 

Lone Engel Westphal / Herning Kommune

Søren har givet os et nyt blik på egen praksis, været både provokerende og kærlig sparringspartner, og givet os nogle stærkt inspirerende udviklingsværktøjer.

Anne Vest Hansen / Statsbiblioteket

Søren smitter med sin begejstring for god kundeservice. … leveret med velvalgte cases og et supergodt greb om emnet – har inspireret os til en langt mere effektiv  kundeservice.

Anne Sofie Forfang / Nepcon

Søren er en utrolig sympatisk og samtidig en meget professionel samarbejdspartner, der ikke er bange for at sige sin mening. Det har haft stor betydning for de resultater vi har skabt i projektet, at Søren på en og samme tid formår at være fleksibel og samtidig ikke giver køb på fagligheden.

Anne Bladt / Helsingør Kommune

I Spar Nord har vi i strategi, hvor personlig rådgivning og service i særklasse er i højsædet. I forbindelse med vores strategilancering stod Søren Bechmann for et forløb, hvor mere end 1.500 medarbejdere trænede i at give kunderne den gode serviceoplevelse og var med til at udforme et sæt af serviceløfter med udgangspunkt i bankens værdier. Forløbet var en stor succes og det fokus, vi fik skabt, er en vigtig del af forklaringen på, at vi i dag ligger i top blandt de danske banker, når kunderne vurderer os på service.

Ole Madsen / Spar Nord

Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at vores virksomhed får stor gavn af samarbejdet med Søren Bechmann.

Morten Knudsen / JNA Vinduer A/S

Nu ved vi, hvad vi mener, at god service er og, hvordan det udleves. Det har løftet serviceniveauet hos os, og vi kan direkte se det på tilbagemeldingerne fra vores gæster.

Hans Søby / Svendborg Havn

Få ”Kunderejsen” som e-bog – helt gratis

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks adgang til at downloade e-udgaven af ”Kunderejsen” – 84 sider om kortlægning, design og implementering af kunderejser.

Vi skriver om service, servicedesign, kunde- og brugerrejser samt ”service recovery”. Og vi skriver alene, når vi har noget på hjerte. Af samme grund udkommer nyhedsbrevet med ujævne mellemrum.

Dit navn (skal udfyldes)

Din virksomhed (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)