Service Design Masterclass 2017 – tak for sidst

Den 5. december 2017 arrangerede Service Design Institute “Service Design Masterclass 2017”. I løbet af eftermiddagen var der mulighed for at høre nogle af de førende designere, praktikere og konsulenter tale om servicedesign. Vi kom ikke uden om en definition, men derudover blev der fokuseret på konkrete eksempler og cases. Hvis ikke du havde lejlighed til at deltage eller gerne vil have Masterclass’en genopfrisket, kan du finde nogle korte film, fotos, Franks tegninger og talernes præsentationer nedenfor.

Udtalelser fra deltagerne…

Præsentationer til download

Her kan du downloade præsentationerne fra Masterclass’en.

Billeder fra kurset

Dét siger tilhørerne…

Søren is a very inspiring speaker on service design, who brought new inspiration to me and my colleagues.

Jørgen Kjærgaard / Implement Consulting Group

Tak for dit veloplagte og inspirerende oplæg om service og design af borgerens mange touchpoints i serviceoplevelsen, levendegjort af konkrete og humoristiske eksempler. Dit oplæg har givet os nogle værktøjer til at gribe dette an i fremtiden og se nye vinkler på service. Som du sikkert også kunne fornemme på klapsalverne efter du var på, var vi alle meget begejstrede for dine gode pointer leveret på en underholdende facon.

Jens Peter Friis / Gentofte Kommune

Tusind tak for et par gode og inspirerende dage. Oplægget var godt og håndgribeligt, og jeg føler helt sikkert at have fået noget med mig hjem.

Jørgen Have Poulsen / Dansk El Forbund

Få ”Kunderejsen” som e-bog – helt gratis

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få straks adgang til at downloade e-udgaven af ”Kunderejsen” – 84 sider om kortlægning, design og implementering af kunderejser.

Jeg skriver om service, servicedesign, kunde- og brugerrejser samt ”service recovery”. Og jeg skriver alene, når jeg har noget på hjerte. Af samme grund udkommer nyhedsbrevet med ujævne mellemrum.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)