Service Design Masterclass 2018

Den 15. maj 2018 arrangerede Service Design Institute en eksklusiv “Service Design Masterclass”. Der var nok engang mulighed for at høre førende designere og praktikere tale om servicedesign. Her kan du finde lidt fra dagen – inkl. indlægsholdernes præsentationer.

Søren og Mette

Hør Mette Mikkelsen og Søren Bechmann tale om muligheder og udfordringer, når design møder noget så uhåndgribeligt som serviceydelser. Mette er designer, konsulent og adjungeret professor ved Designskolen i Kolding. Og Søren er forfatter, foredragsholder og konsulent.

Indlægholdernes præsentationer

Dét siger tilhørerne…

Mange tak for et super inspirerende indlæg.

Yvonne Willersrud / Carlson Wagonlit Travel

Søren holdt et rigtig godt oplæg, der svingede mellem teori på lidt højere plan, humoristiske eksempler samt idéer til, hvordan vi praktisk kan arbejde videre med emnet i vores virksomhed.

Betinna Sidor Rasch / Info-Revision

Tack för en oroligt bra och inspirerande föreläsning.

Johan Gréen / Gjensidige

Få ”Kunderejsen” som e-bog – helt gratis

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks adgang til at downloade e-udgaven af ”Kunderejsen” – 84 sider om kortlægning, design og implementering af kunderejser.

Vi skriver om service, servicedesign, kunde- og brugerrejser samt ”service recovery”. Og vi skriver alene, når vi har noget på hjerte. Af samme grund udkommer nyhedsbrevet med ujævne mellemrum.

Dit navn (skal udfyldes)

Din virksomhed (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)