Workshop

En workshop – hvor en større eller mindre gruppe samles i en afgrænset periode for at arbejde koncentreret med en konkret opgave – kan anvendes til forskellige ting.

Udgangspunktet kan naturligvis være, at der faktisk skal findes en løsning på den konkrete opgave. Det kan også være lidt blødere: At gruppen samles for for at få mulighed for at præsentere holdninger og perspektiver på opgaven. Der kan være behov for at skabe ejerskab til et projekt. Og formålet med workshoppen kan være, at deltagerne skal have indsigt i en ny disciplin – for eksempel servicedesign, customer journey eller service recovery – med mulighed for at afprøve forskellige metoder og værktøjer.

Under alle omstændigheder giver workshoppen mulighed for at komme dybere ind i en disciplin. Inkl. mulighed for at diskutere principper, metoder og modeller.

I organisationer hvor beslutningen om “at gøre noget” er truffet, er et foredrag kombineret med en workshop ofte en rigtig god begyndelse. Hér kommer man længere end med det isolerede foredrag.

Søren Bechmann har stor erfaring med facilitering af workshops og brugerinvolverende metoder i både offentligt og privat regi.

Hvorfor vælge en workshop?

Fordi med en workshop hos Service Design Institute, får du mulighed for at komme i dybden, få overblik, afprøve metoder– og løse problemer i din virksomhed.

Inspiration og overblik

En workshop giver inspiration og overblik. Der er mulighed for at komme mere i dybden med metoder og værktøjer. Der er tid til øvelser. Og der er mulighed for at ende med konkrete løsninger på nogle af de udfordringer, som en organisation arbejder med.

Af samme grund skal de fleste workshops tilrettelægges i tæt samarbejde med den enkelte organisation, så der er mulighed for at tilpasse workshoppen til organisationens særlige behov og udfordringer.

Workshops kan tilrettelægges – og bookes – om service i bred forstand;  omdrejningspunktet for en workshop kan f.eks. være:

  • Potentialer og muligheder i servicedesign
  • Identifikation af den eksisterende kunderejse
  • Design af den fremadrettede kunderejse
  • Implementering af kunderejse
  • Håndtering af klager og utilfredse kunder

Kunder siger…

 

Søren holdt et rigtig godt oplæg, der svingede mellem teori på lidt højere plan, humoristiske eksempler samt idéer til, hvordan vi praktisk kan arbejde videre med emnet i vores virksomhed.

Betinna Sidor Rasch / Info-Revision

Kanon og meget inspirerende workshop. Mange virkelig relevante og brugbare pointer, der giver stof til eftertanke.

Jesper C. Højenvang / Foreningen af Lystbådehavne i Danmark

Jeg vil sige dig tak for en rigtig fin workshop med Studieskolen administrative og praktiske personale. Jeg har fået utrolig gode tilbagemeldinger, og vi glæder os meget til at arbejde videre med kunderejse m.v.

Charlotte Lorenzen / Studieskolen

Få ”Kunderejsen” som e-bog – helt gratis

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks adgang til at downloade e-udgaven af ”Kunderejsen” – 84 sider om kortlægning, design og implementering af kunderejser.

Vi skriver om service, servicedesign, kunde- og brugerrejser samt ”service recovery”. Og vi skriver alene, når vi har noget på hjerte. Af samme grund udkommer nyhedsbrevet med ujævne mellemrum.

Dit navn (skal udfyldes)

Din virksomhed (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)