Ydelser

Man kan af og til få det indtryk, at vi har større forventninger til ny teknologi end vi har til hinanden. Og man kan få den mistanke, at teknologien nærmest lever sit eget liv og at vi for længst har mistet kontrollen.

Men uanset hvor meget digitalisering der kan tænkes ind i serviceydelser, spiller menneskelig interaktion trods alt fortsat en rolle i mange serviceydelser. Og heldigvis for det. Men det betyder så også, at implementering af ny serviceadfærd kan være ensbetydende med, at der skal skubbes til en kultur – og at vaner og rutiner skal ændres.

Og forandring er som bekendt en stor udfordring i mange organisationer. Så meget desto mere er der behov for konkrete løsninger – og andet og mere end emails fra direktionen om, at tingene skal gøres anderledes i næste uge…

Uanset om omdrejningspunktet er servicedesign, kunderejser eller klagehåndtering, fokuserer vi på konkrete løsninger, der reelt kan implementeres og skabe forandring – og meget gerne hurtigt. I den forbindelse er det vores erfaring, at det er sjældent, at tykke rapporter i sig selv skaber forandring…

Vores tilgang er baseret på en kombination af erfaring, fornuft og teori. Og vi holder os til inspirerende foredrag, involverende workshops, udviklende kurser og resultatorienteret rådgivning og problemløsning.

Service Design Institute består af en kerne af associerede designere og konsulenter, som tilknyttes fra projekt til projekt. Det betyder, at de rigtige tilknyttes det enkelte projekt. Og det betyder, at vi aldrig forsøger at få et projekt til “at passe” til de kompetencer man tilfældigvis i forvejen har på lønningslisten.

”Service er et brand in action.”

Det er gennem virksomhedens adfærd – herunder ikke mindst den konkrete serviceadfærd – at virksomhedens brand for alvor kommer til udtryk. Handlingerne spiller en langt større rolle end markedsføringen, som ofte ikke er andet end ønsketænkning og overfladebehandling.

— Søren Bechmann

Kunder siger…

Tak for det fantastiske foredrag. Huset summer af dine mange pointer, og vi forsøger at samle op i alle kroge. Mange har rost foredragets indhold og dig som foredragsholder; du formåede at gøre det interessant og nærværende.

Heidi Melin / Aleris-Hamlet Hospitaler

Soren Bechmann is one of the leading marketing people that I’ve had the pleasure of meeting in Scandinavia. I can recommend him highly and would be happy to provide a further endorsement.

Julian Stubbs / UP

Thank you for delivering two fantastic seminars for TDC.

Robert Johnson / TDC

Få ”Kunderejsen” som e-bog – helt gratis

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks adgang til at downloade e-udgaven af ”Kunderejsen” – 84 sider om kortlægning, design og implementering af kunderejser.

Vi skriver om service, servicedesign, kunde- og brugerrejser samt ”service recovery”. Og vi skriver alene, når vi har noget på hjerte. Af samme grund udkommer nyhedsbrevet med ujævne mellemrum.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)